Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.09.2014.

11:58

Venger: Aktivni smo, ali…

Menadžer Arsenala Arsen Venger obećao je da će ‘tobdžije’ biti veoma aktivne poslednjeg dana prelaznog roka, ali je odbio da obeća nova pojačanja.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Arsenal traži defanzivca, zadnjeg veznog i napadača, a poslednjih dana sa londonskim klubom su povezivani, između ostalih, Radamel Falkao, Vilijam Karvaljo, Karlos Baka, Luiz Gustavo, Sokratis Papastatopulos i Matija Nastasić.

Falkao je, međutim, završio na pozajmici u Mančester Junajtedu, a Venger je odbio da potvrdi bilo kakvo interesovanje u određene igrače.

Tražimo igrače. Radimo na tome, ali nemojmo se zavaravati. Mančester Siti je izgubio od Stouka, a imao je napadače, nije sve u kupovini jednog igrača. Otvoreni smo za sve, postoji pritisak, on je uvek tu, ali moramo da se izborimo i pokušamo da obavimo najbolji posao. Ne želim da govorim o igračima individualno, samo ću reći da smo veoma aktivni”, rekao je Venger.

Francuski stručnjak je istakao da je iz iskustva naučio da ništa ne obećava.

Dovoljno dugo sam u Engleskoj da znam da ne želim ništa da obećavam ako nisam 100 odsto siguran. Nemamo budžet bez limita jer to nije način na koji mi vodimo klub. Pokušaćemo da donesemo pravu odluku, ali imamo resurse ako mislimo da je u pitanju igrač koji nam treba”, naglasio je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve