Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 01.09.2014.

01:34

Luis Enrike: Mladići koriste šansu

Trener Barselone Luis Enrike izjavio je posle trijumfa nad Viljarealom u gostima (1:0) da njegov tim mora još da napreduje.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Zadovoljan sam svime otkad sam došao u Barsu, a naročito stavom igrača. Moramo da se popravimo na mnogo polja, ali njihova volja je impresivna“, rekao je Luis Enrike posle meča u kojem je Viljareal dva puta pogađao okvir gola, a Katalonci slavili pogotkom 19-godišnjeg Sandra Ramiresa u 82. minutu.

“Ovakve utakmice gledaju se sa mnogo strasti – timovi su se često smenjivali u posedu i bilo je šansi na obe strane. Ipak, teren je bio loš i to je obema ekipama otežavalo posao pri udarcima. Viljareal je znao kako da čeka pozadi, ali nam je zadao probleme i u napadu“, dodao je trener Barse.

Luis Enrike kaže da je srećan što se mladi igrači nameću.

“Ovaj rezultat će nam doneti dosta toga dobrog, pogotovo zbog načina na koji smo došli do pobede. Veoma sam zadovoljan što mladi fudbaleri daju doprinos i pomažu nam. Srećni smo zbog Sandra“, kazao je Luis Enrike.

Prošlog vikenda 18-godišnji Munir dao je gol u pobedi nad Elćeom 3:0, a u trećoj rundi Primere Barselona dočekuje Atletik Bilbao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve