Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

21:33

Katai: Verujem u odbranu titule

Došadašnji fudbaler Olimijakosa Aleksandar Katai u narednih godinu dana nosiće dres Crvene zvezde, saopšteno je na sajtu beogradskog kluba.

Izvor:

Autor:

Default images

"Srećan sam i zadovoljan. Imaću veliki motiv u činjenici da Crvena zvezda želi da odbrani titulu, i u tome što ću igrati pred zaista sjajnom publikom, odnosno sjajnim navijačima. Pridružujem se ekipi u utorak, jer oni sada imaju dva dana slobodno i verujem da ću se brzo uklopiti. Verujem i da ćemo odbraniti titulu", rekao je Katai.

Katai je u redove crveno-belih došao na pozajmicu, a na stadionu u Ljutice Bogdana potisao ugovor do maja 2015. godine. Šampion Srbije imaće mogućnost da otkupi ugovor Kataija na kraju sezone (600.000 evra), a on će na Marakani zarađivati oko 8.000 evra.

Nekadašnje levo krilo Vojvodine i Olimpijakosa u Zvezdi će nositi broj 27.

"Taj broj sam nosio kad sam potpisao prvi profesionalni ugovor u karijeri, a i kad sam stigao u Olimpijakos. I sada je bio slobodan, pa nisam mnogo razmišljao", dodao je Katai.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve