Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

20:49

Barsa nekako preživela 'Madrigal'

Fudbaleri Barselone preživeli su gostovanje Viljarealu i teškom mukom stigli do druge pobede u novoj sezoni.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Barselona je na ‘Madrigalu’ slavila minimalnim rezultatom (1:0), a strelac je u 81. minutu bio Sandro Ramires.

Katalonci su tako zadržali maksimalan učinak iz prva dva kola, dok je Viljareal zabeležio prvi poraz posle uvodne pobede.

Barsa je bila bolja u gostima kod ‘Žute podmornice’, ali nikako nije mogla do gola, najviše zahvaljujući neshvatljivim centaršutevima Danija Alveša.

Prvo poluvreme nije donelo mnogo uzbuđenja, ali je u drugom viđena odlična utakmica.

Pokušavala je Blaugrana preko Mesija, Rafinje i El Hadadija, potom i Nejmara kada je ušao, ali se prvenstveno Brazilac propisno ispromašivao.

Golman Asenho skinuo je dobar slobodnjak Mesiju, a Argentinac je nešto kasnije pogodio stativu.

Ipak, ponovo je bio jedan od najzaslužnijih za gol svoje ekipe, pošto je Sandro nakon njegovog pokušaja bacio loptu u praznu mrežu.

Mesi je pobegao čuvarima po desnoj strani, ali je otišao skroz do gol aut linije. Ipak, pokušao je špicem kopačke da iznenadi Asenha kome je lopta prošla kroz noge, a Sandro se našao na pravom mestu.

Međutim, ni Viljareal nije imao šanse, a u dva navrata je Klaudija Brava spasao okvir gola. Prvo je Matje pokušao da izbaci centaršut i pogodio stativu, da bi neposredno posle gola druga stativa onemogućila izjednačenje nakon šuta Vijeta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve