Nova vest
Fudbal

Nedelja, 31.08.2014.

14:29

Mateus: Bajern je zastranio

Bivši fudbaler Bajerna Lotar Mateus rekao je da je zbunjen politikom minhenskog kluba u letnjem prelaznom roku.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lotar je nagovestio da smatra da je novac koji je potrošen na transfer Šabija Alonsa mogao bolje da se utroši na ostanak Tonija Krosa.

Nemački internacionalac prešao je u Real posle dugih i neuspelih pregovora oko novog ugovora sa šampionom Nemačke, koji navodno nije želeo da mu izađe u susret po pitanju povećanja plate.

Alonso je otišao u drugom pravcu ove nedelje, a Mateus veruje da je transfer od deset miliona evra i plata koju će dobiti 32-godišnji Španac bilo bolje investirati u Krosa. Nemac je otišao u ‘kraljevski klub’ za transfer vredan oko 25 miliona evra.

Bio sam iznenađen”, rekao je Mateus, koji je sa Bajernom osvojio sedam titula, “Izgubili su svetskog šampiona zbog Reala. Za platu koju Alonso sada prima, mogli su da zadrže Krosa. Kedira je interesovao one u Bajernu, ali ne Gvardiolu. Bajern je malo zastranio, ali je to njihovo pravo”.

Alonso je debitovao za Bajern u subotu uveče u remiju sa Šalkeom u Gelzenkirhenu rezultatom 1:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve