Nova vest
Fudbal

Subota, 30.08.2014.

22:53

Murinjo: Bili smo 'ubice' u napadu

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo bio je samo delimično zadovoljan posle trijumfa njegovog tima nad Evertonom u gostima sa 6:3 u trećem kolu Premijer lige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

“Bila je ovo divna utakmica za sve koji su je gledali, ali ne i za mene. Ne smemo da pravimo toliko grešaka u odbrani. Pokazali smo da napredujemo u drugim linijama tima, ali u odbrani nismo održali ravnotežu“, izjavio je Murinjo.

“U sredu popodne proveli smo 90 minuta vežbajući odbranu na kornere i slobodne udarce. A sada smo primili gol posle slobodnog udarca, ne mogu da budem srećan tim smešnim golom koji smo dozvolili“, dodao je Portugalac.

Ipak, Murinja je srećnim učinio napad njegove ekipe.

“Ako su golovi biber i so fudbala, onda su devet golova u Premijer ligi fantastični sastojci. Obe ekipe igrale su fantastično – Everton je dobar napadački i nije ih lako kontrolisati, ali kažem, tri gola je previše. Ipak, bili smo ’ubice’ u napadu. Dijego Košta je imao tri šanse i dao je dva gola. On je odličan u završnici i to nam mnogo znači“.

U sledećem kolu Premijer lige Čelsi, koji za sada ima maksimalnih devet bodova, dočekuje Svonsi na svom terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve