Nova vest
Fudbal

Subota, 30.08.2014.

05:26

Škuletić: Nadam se blagoj kazni

Napadač Partizana Petar Škuletić rekao je da nije želeo da učestvuje u tuči koja se desila pred kraj meča sa Nefčijem u plej-ofu za Ligu Evrope.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Škuletić je u 94. minutu postigao pobedonosni pogodak za Partizan protiv Azerbejdžanaca, posle čega je izbila tuča zbog koje je dobio direktan crveni karton.

“Nisam hteo, niti sam izazvao tuču na terenu. Bilo je nekog slučajnog kontakta kod proslave drugog gola u 92. minutu i potpuno bez razloga sam isključen. Nadam se blagoj kazni”, rekao je Škuletić za “Večernje Novosti”.

Crnogorski napadač mogao bi da dobije između jedne i tri utakmice neigranja, a trener Partizana Marko Nikolić najavio je da se klub neće žaliti kakva god odluka bila.

“Ja bih voleo da dobije samo jedan meč suspenzije i da neko u disciplinskoj komisiji UEFA pogleda snimak incidenta. Ipak, kakva god kazna da bude, mi se na nju nećemo žaliti, jer je uvek kod UEFA od žalbi bila slaba vajda”, kaže Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d