Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2014.

15:11

Turci: Cilj je prvo mesto

Direktor Bešiktaša Metin Albajrak veruje da tim može da prođe grupu u Ligi Evrope u kojoj su još Partizan, Totenhem i Asteras.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Žreb je bio izjednačen. Dobro ćemo analizirati rivale, verujemo da možemo dalje. Želimo što bolji plasman u Evropi, a cilj je prvo mesto u grupi", rekao je Albajark.

Predsednik kluba Fikret Orman je istakao da nisu bitna imena protivnika, te najavio pojačanja pre kraja prelaznog roka.

"Nije važno ko su nam rivali, igraćemo svoju igru. Verujemo u dobar rezultat. Imamo kvalitet da prođemo grupu. To je naš primarni cilj. Nastavićemo da pojačavamo tim, imamo vremena do ponedeljka uveče", rekao je čelnik crno-belih iz Istanbula.

Bešiktaš je deo velike istanbulske trojke uz Galatasaraj i Fenerbahče. Poslednjih godina je često u senci gradskih rivala, nije bio šampion od 2009. godine.

Turski tim je do LE stigao porazom od Arsenala u dvomeču plej-ofa za Ligu šampiona (0:0, 1:0), a najvaće zvezda tima je senegalski napadač Demba Ba koji je tokom leta stigao iz Čelsija. Trener Bešiktaša je bivši selector Hrvatske Slaven Bilić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve