Nova vest
Fudbal

Petak, 29.08.2014.

08:56

"Lepši je osećaj pred 20 hiljada"

Pojačanje Crvene zvezde iz kruševačkog Napretka, Nenad Gavrić rekao je da mu je lepo u novom klubu, istakavši da su ga saigrači lepo prihvatili.

Izvor:

Autor:

Default images

"Prva dva kola nisam imao pravo nastupa, a u trećem sam debitovao u Novom Sadu. Lepo mi je u Zvezdi, saigrači su me dobro prihvatili. Od samog početka priprema, želeo sam da pokažem da zaslužujem Zvezdin dres. Bilo je tih problema oko licence, sada su oni prošlost, i nadam se da će i ostali igrači koji su došli u ovom prelaznom roku, uskoro imati priliku da debituju".

Gavrić je upravo zbog problema sa licencom bio sprečen da debituje za novi tim, ali je to dočekao u finišu meča u Novom Sadu, gde je Zvezda upisala minimalnu pobedu protiv Vojvodine.

"Bilo je malo treme u početku, ali kako je utakmica odmicala, ona je nestala. Mislim da će u subotu, pred 20.000 navijača, biti još lepši osećaj i da ću, ako Bog da, odigrati dobro i možda i zatresti mrežu Spartaka", rekao je Gavrić. "Kao i u Napretku, trener sada takođe iz nas izvlači maksimum, što se i pokazalo u ova tri kola u kojima smo pobedili, i pokazali da imamo najbolju odbranu u ligi. Nismo primili gol, a dali smo šest. Rakić i Milijaš, pre svih. Krivo mi je što je Milijaš otišao, ali imamo dobre igrače na toj poziciji, i nadam se da se njegov odlazak neće mnogo osetiti. Spartak je ekipa koja takođe nije primila gol, ali nadam se da će nakon subote taj podatak biti drugačiji".

Šampion Srbije u subotu dočekuje Spartak iz Subotice na Marakani od 19.30, u okviru četvrtog kola Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve