Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.08.2014.

20:37

Škuletić: Nadljudskim naporom do LE

Junak plasmana Partizana u Ligu Evrope Petar Škuletić rekao je posle revanša sa Nefčijem da je izboren nadljudskim naporom.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crno-beli su nakon neverovatnog preokreta u Humskoj za 3:2, slavili i u Bakuu sa 2:1, a oba gola postigao je Škuletić.

" Nije važno ko je dao golove, ali mi je drago što sam igrao dobro. Bilo je teško, težak teren. Nadljudskim naporom smo stigli do Lige Evrope", rekao je Škuletić koji ističe da će snimak pokazati da ga je udario igrač Nefčija, kada je isključen u nadoknadi vremena.

Iako nije bio strelac, igrač meča verovatno je bio Andrija Živković. Predvodio je napad crno-belih, namestio prvi i bio najzaslužniji i za drugi Škuletićev pogodak.

"Nikad nisam igrao Ligu Evrope i to mi mnogo znači. Trenutno je vruća glava, ne znam koga bih voleo u grupi. Bilo je teško vreme, videli ste kakav je bio teren. Ali zasluženo smo prošli", rekao je mladi krilni igrač.

Kada je Partizan ušao u krizu nakon izjednačenja rivala i strepeo da ne primi drugi gol, sve je promenio ulazak kapitena Saše Ilića u igru.

"Važno je što ćemo imati još šest utakmica i to je sjajno. Posebno za mlađe igrače. Teško je igrati na ovakvom terenu, velika je vlažnost vazduha. Isto je i njima i nama, ali su oni morali da jure, otvarali su nam mnogo prostora", rekao je Ilić, koji se nije previse obazirao na uvrednjive pesme s tribina, istakavši da su njihovi navijači deca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

12 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d