Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2014.

19:57

Kloze: Sa Van Galom je teško raditi

Fudbaler Lacija Miroslav Kloze rekao je da mu je bilo "vrlo teško" da radi s Lujom van Galom kada je Holanđanin bio trener Bajerna iz Minhena.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Kloze je odigrao 60 utakmica i postigao 12 golova za Bajern kada je Van Gal bio trener nemačkog kluba, od 2009. do 2011. godine.

"To je bilo teško vreme, posebno je bilo teško raditi s Van Galom. Nisam se osećao slobodno. Bilo mi je teško da ispunim njegova očekivanja", rekao je Kloze.

"Tražio je od mene da radim neke stvari koje nisam mogao da vidim – davao sam sve od sebe, ali ponekad to nije bilo dovoljno", dodao je Kloze, koji je sa 71 postignutim golom najbolji strelac u istoriji reprezentacije Nemačke.

Van Gal je posle Svetskog prvenstva u Brazilu preuzeo Mančester Junajted i nije ostvario pobedu u prva dva kola u Premijer ligi, protiv Svonsija i Sanderlenda.

Takođe, Junajted je u prvom kolu Liga kupa izgubio od trećeligaša MK Donsa 4:0.

Kloze je ovog leta postao najbolji strelac u istoriji svetskih prvenstava sa 16 golova, a posle Mundijala u Brazilu je završio reprezentativnu karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve