Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2014.

19:25

Pogba: Možemo da obranimo Skudeto

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je da je stil novog trenera Masimilijana Alegrija drugačiji, ali je istakao da veruje u odbranu Skudeta.

Izvor:

Autor:

Default images

"Dobro smo radili s Alegrijem. Znamo ga sad malo bolje. Tačno je da je drugačiji od (bivšeg trenera Antonija) Kontea, ali to je normalno. Nema baš mnogo razlike u odnosu na ranije. Alegri ima drugačiji stil, ali to ne znači da ne možemo da pobedjujemo", rekao je Pogba za italijanske medije.

Antonio Konte je ranije ovog meseca podneo ostavku zbog neslaganja s upravom oko transfera, a njega je na klupi zamenio Masimilijano Alegri.

"Ne kažem da smo favoriti za titulu, ali fokusirani smo i želimo da osvojimo Skudeto isto koliko i prethodne tri godine", dodao je Pogba.

Nova sezona u Seriji A počinje predstojećeg vikenda, a Juventus u prvom kolu gostuje Kjevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve