Nova vest
Fudbal

Sreda, 27.08.2014.

04:35

Mora da je šala, Žigić u Arsenalu?

Dok pojedini srpski mediji prenose da je Nikola Žigić na potpis udaljen od prelaska u Arsenal, novinari sa Ostrva ne smatraju priču ni najmanje relevantnom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Prema informaciji, nekadašnji napadač Crvene zvezde Nikola Žigić trebalo bi da zameni povređenog Olivijea Žirua, koji će odsustvovati sa terena naredna tri meseca.

Međutim, mediji u Engleskoj totalno ignorišu ovu priču, dok se na društvenim mrežama pozivaju na "srpske medije". U isto vreme, navijači 'Tobdžija', ali i rivala, se utrkuju na društvenim mrežama sa kreacijama na 'zadatu temu'.

Ova priča je zvučala dosta realno pre sedam godina, kada je visoki centarfor odigrao drugu sjajnu sezonu u Zvezdi. Tadašnji predsednik Dragan Stojković Piksi je veliki prijatelj sa Arsenom Vengerom, pa je transfer bio blizu realizacije.

Međutim, Francuz je odlučio da izabere, pokazaće se, pogrešnog – Danca Niklasa Bentnera

Žigiću (34) je na kraju prošle sezone istekao ugovor, od tada je bez kluba.

Ipak, u fudbalu je sve moguće, kako na terenu tako i van njega, a vi odlučite kome ćete da verujete.

Ako ništa, navijači tima iz severnog Londona dobru su upamtili visokog napadača, pošto im je produžio 'agoniju' bez trofeja.

.

,

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve