Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.08.2014.

19:22

Ko će zameniti Balotelija?

U Italiji se zahuktava licitacija ko će zameniti Marija Balotelija u Milanu, koji traži napadača pre vikenda kada počinje Serija A i završava se prelazni rok.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Prethodnih dana se spekulisalo o Džeksonu Martinesu, Robertu Soldadu, Alvaru Negredu, Samjuelu Etou, Fernandu Toresu.

Poslednja dva imena u kojima se priča su Grk iz Fulama Kostantinos Mitroglu i italijanski centarfor Fabio Borini, koji je u vlasništvu Liverpula, što bi moglo da olakša posao "rosonerima".

Borini je 2012. stigao na Enfild iz Rome za 13 miliona evra, ali je za "redse" odigrao tek 20 utakmica i dao dva gola. Prošlu sezonu proveo je na pozajmici u Sanderlendu postigavši deset pogodaka na 40 mečeva. Sanderlend nije želeo da ga otkupi za 15 miliona evra, dok na Enfildu nema mesta za njega.

S druge strane, Mitroglu je u Fulam stigao u januaru nakon fenomenalne polusezone u Olimpijakosu, za koji je na 19 utakmica dao 17 golova. Međutim, u Fulamu je što zbog povrede što zbog loše forme nastupio samo tri puta bez pogotka.

Milan je zainteresovan da obojicu igrača dovede na pozajmicu, uz mogućnost otkupa sledećeg leta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve