Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.08.2014.

15:13

Lampard završio sa reprezentacijom

Engleski fudbaler Frenk Lampard objavio je da više neće igrati za reprezentaciju, samo mesec dana pošto je isto učinio kapiten Stiven Džerard.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Lampard je prvi put u dresu ’gordog albiona’ nastupio u oktobru 1999. godine na utakmici sa Belgijom, a od tada je zabeležio ukupno 106. nastupa i postigao 29 golova.

Odluku o povlačenju iz reprezentacije nije veliko iznenađenje, pošto u poslednje vreme nije uspevao da se izbori za mesto u startnoj postavi. Ne treba zanemariti ni činjenicu da ima 36 godina.

Lampard je ovog leta posle 13 godina napustio Čelsi i prešao u Njujork Siti, ali je pozajmljen Mančester Sitiju do početka sezone u Sjedinjenim Državama. Ponikao je u Vest Hemu, u kojem je igrao od 1995. do 2001. godine, s tim što je jednu sezonu proveo na pozajmici u Svonsiju.

Povlačenje Lamparda gotovo izvesno znači da će Vejn Runi biti imenovan za novog kapitena Engleske. Selektor Roj Hodžson će odluku saopštiti u četvrtak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve