Nova vest
Fudbal

Utorak, 26.08.2014.

12:16

Nikolić: Na pobedu u Bakuu

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da ’crno-beli’ u revanšu sa Nefčijem u Bakuu neće braniti prednost iz prvog duela baraža za Ligu Evrope.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Nikolićevi izabranici su u prvom meču slavili sa 3:2, a revanš baraža igra u četvrtak od 18 časova u Bakuu.

Dva rezultata nas vode dalje, pobeda i nerešeno. Ići ćemo na pobedu, verujem da u Bakuu možemo da nastavimo seriju bez poraza i prođemo dalje. Kakvi mi budemo, takav će nam i biti dan, moramo da obavimo ozbiljan posao, ako želimo da prođemo u grupnu fazu. Mi smo tim koji može da odigra taktički disciplinovano, na rezultat, ali utakmica je živa stvar i nikad ne znate kako će se odvijati“, izjavio je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Nikolić je dodao da revanš sa Nefčijem ima veliki takmičarski značaj i upozorio da njegova ekipa nikako ne sme da potceni rivala.

Svi znamo kolika je važnost utakmice. Evropa je uvek izazov za sve srpske klubove, pa i za Partizan. Lepo je igrati u decembru na evro sceni. Očekuje nas dobar protivnik, sa dosta stranaca, imaju jako neprijatne fudbalere u ofanzivnoj liniji, koji na svakoj utakmici dosta driblaju, prave lažnjake i upute između pet i deset šuteva sa distance“, naglasio je Nikolić.

Prema njegovim rečima, duel sa Nefčijem biće komplikovan i zbog visoke temperature u Bakuu, velike vlažnosti vazduha i vremenske razlike.

Na prethodnom prvenstvenom meču sa Donjim Sremom odmorili smo Drinčića, Lazović i Ilić ušli su sa klupe. Jedino je neizvestan nastup Vladimira Volkova, koji nije trenirao. Što se tiče Ninkovića, on će uputiti izvinjenje za izjavu posle prvog meča, to ne sme da se događa i biće u konkurenciji“, naveo je Nikolić i zaključio da očekuje rasterećeniju igru u Azerbejdžanu, jer igrači osećaju pritisak na domaćem terenu zbog velikih očekivanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve