Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.08.2014.

15:07

Podolski u Volfsburgu ili Juveu?

Nemački internacionalac i član Arsenala Lukaš Podolski blizu je prelaska u Volfsburg, koji je za njega spreman da plati 12 miliona evra.

Izvor:

Autor:

Default images

Podolski bi potpisao trogodišnji ugovor sa opcijom produženja na još godinu dana, prenose nemački mediji.

Dvadesetdevetogodišnji Podolski je za londonski klub od 2012. igrao na 53 utakmice i postigao 19 golova, a vezan je ugovorom za Arsenal do 2016. godine.

Podolski je boje nemačke reprezentacije branio od 2004. godine na 116 utakmica i bio strelac 47 golova, a bio je clan i šampionskog tima iz Brazila.

Postoji i mogućnost da ceo transfer ne bude zavšren novcem, jer Arsen Venger traži rešenje u veznom redu, pa bi Luis Gustavo mogao da se uputi ka Londonu.

S druge strane, kako pišu mediji na Apeninskom poluostrvu, Nemac bi mogao da završi i u Juventusu na pozajmici. "Gazeta" se poziva ni izvore bliske klubu, koji navode da bi Podolski mogao da stigne na jednogodišnju pozajmicu, sa mogućnošcu da na kraju sezone potpiše višegodišnji ugovor. Ključan faktor moglo bi da bude Juventusovo učešće u Ligi šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve