Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.08.2014.

12:13

Šaponjić razbio Zvezdu u derbiju

Mladi fudbaleri Partizana savladali su ubedljivo Crvenu zvezdu 3:1, u derbiju omladinske lige Srbije koji je golom i asistencijom obeležio Ivan Šaponjić.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pred oko 1.000 gledalaca u Teleoptiku budući prvotimci večitih rivala su odigrali sjajan meč u kojem su crno-beli bili dominantni protiv najvećeg rivala.

Partizan je poveo u šestom minute golom Stefana Lukića, da bi u 32. izjednačio Jovanović. Partizan do pobede stiže sredinom drugog dela pogocima Karišika i Šaponjića.

Igrači Zvezde nisu imali rešenja za napadača rivala Šaponjića koji je posle sjajnog prodora namestio gol Lukiću koji je glavom pogodio uz stativu, da bi crveno-beli izjednačili nakon greške odgrane domaćina pre svega zbog očajnog stanja terena.

U drugom poluvremenu crno-beli su dominirali, pa su prednost vratili u 59. minutu. Karišik je nakon sjajne akcije i razmene pasova na levoj strani terena ušao u kazneni prostor i pogodio malu mrežicu kod dalje stative.

Tačku na pobedu stavio je fantastični Šaponjić, nakon akcije koju je počeo Živanović na desnom krilu, glavom je loptu zakucao u rašlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve