Nova vest
Fudbal

Subota, 23.08.2014.

16:19

Kloze: Filip može na moje mesto

Najbolji strelac u istoriji Mundijala Miroslav Kloze ima samo lepe reči za svog kolegu iz napada Lacija – reprezentativca Srbije Filipa Đorđevića.

Izvor:

Autor:

Default images

Nekadašnji napadač Nanta je još krajem prošle sezone dogovorio saradnju sa Rimljanima, a u novom klubu je od starta pokazao da će biti značajno pojačanje.

"Filip je sjajan igrač. Sviđa mi se ono što sam video na treningu i na utakmicama. Dobro se kreće, otvara prostor, može da šutira sa obe noge, ima i skok igru", rekao je Kloze.

Đorđević je na pripremnih mečevima postigao nekoliko golova, upisavši i nekoliko asistencija.

"Takođe, želi da radi, da napreduje da bude sve bolji. Što se mene tiče, može da zauzme i moje mesto, a možemo da igramo i zajedno", dodao je Kloze.

Bivši napadač Crvene zvezde neće biti jedini Srbin na Olimpiku ove sezone, jer je Lacijale pojačao i Dušan Basta iz Udinezea.

Lacio sezonu otvara poslednjeg dana avgusta, kada gostuje Milanu na San Siru, dok ih sedam dana pre toga očekuje meč Kupa Italije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve