Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

23:40

Kanatlarovski: Teško sa Radničkim

Trener Novog Pazara Dragi Kanatlarovski izjavio je da su njegovi fudbaleri favoriti protiv Radničkog 1923 u trećem kolu Jelen Superlige Srbije.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kanatlarovski je, međutim, istakao da im neće biti lako da ostvare pobedu u duelu koji se igra u subotu od 17 časova u Novom Pazaru.

Očekuje se naša pobeda, svesni smo toga, ali neće biti lako. Neki misle da će biti dva ili tri razlike za nas, upozorio sam igrače na to. Tvrdi su, polako se sređuju, doveli su više od 20 igrača. Nadam se da smo kadri da uz veliku pomoć verne publike uknjižimo nova tri boda”, rekao je Kanatlarovski.

Novi Pazar je posle dva kola petoplasirani na tabeli sa četiri boda, dok Kragujevčani imaju samo bod i nalaze se na 11. mestu.

Radnički 1923 nam je tradicionalno neugodan, a poraz u finišu prošlog prvenstva nam daje veliku želju i motiv. Oni će igrati zatvoreno, probaće sve da ne izgube, uz dosta faulova i prekida. Mi gledamo sebe, ulazimo u željenju formu, sve bolje trčimo i radimo. Zzelimo da igramo što bolje i probijamo po bokovima”, najavio je Kanatlarovski.

On neće moći da računa na povređenog Miloša Živkovića i nedavno operisanog Sinišu Stevenovića, neizvestan je i nastup nedovoljno oporavljenih Dejana Rusmira i Stefana Savića, dok u kombinaciji za sastav nije ni tek pristigli Vladimir Radivojević.

Spremamo strategiju s dva nova igrača u postavi, drugo poluvreme protiv Čukaričkog pokazalo je da se popravljamo u polju. Još intenzivnije smo uigravali defanzivu, posebno skok, posle prekida i nadam se da nećemo ponoviti greške”, istakao je Kanatlarovski, “Što se Radivojevića tiče, nedostajao nam je ofanzivni vezista. Ipak, nije dovoljno samo biti dobar fudbaler, treba i igrati dobro. Ne znam u kakvom je fizičkom stanju, ali očekujem da će nam pomoći da ostvarimo ciljeve”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve