Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

16:00

Ančeloti izostavio Anhela sa spiska

Saga oko statusa Anhela di Marije u Realu traje već nedeljama, a da u Madridu više ne računaju na njega pokazuje i potez trenera Karla Ančelotija.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Ančeloti je odlučio da ne uvrsti Di Mariju u ekipu za revanš meč Superkupa Španije protiv gradskog rivala Atletika.

Argentinac je bio među 22 pozvana igrača, ali je ostao prekobrojan i neće biti ni na klupi stadiona ’Visente Kalderon’.

Kako je rečeno Kadeni Kop, situacija se promenila u klubu i oni su odlučili da izbegnu rizik koji bi ponovo priču vratio na početak.

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je pre nekoliko dana da ga je Anhel zamolio da napusti klub.

Di Marija (26) je 2010. godine došao iz Benfike u Real i sa klubom ima ugovor do 2018. godine, a njegova cena se kreće oko 60 miliona evra. On je za Real do sada odigrao 190 utakmica i postigao 36 golova, dok je 52 puta nastupao za selekciju Argentine.

Prošle sezone bio je jedan od najzaslužnijih za desetu titulu prvaka Evrope Madriđana, ali je dolaskom Hamesa Rodrigesa i Tonija Krosa izgubio mesto u startnoj postavi.

Sjajni Argentinac je bio viđen u Pari Sen Žermenu, neposredno posle završetka Mundijala, ali ekipa iz Pariza ne sme da potroši više od 60 miliona evra, zbog kršenja finansijkog fer pleja.

Tokom dana se pojavila informacija da je Barselona ponudila 60 miliona evra.

Druga utakmica španskog Superkupa igra se u petak na 'Visente Kalderonu', od 22.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve