Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

15:38

"Ne plašimo se nikog, pa ni Zvezde"

Fudbaler Vojvodine Srđan Babić rekao je da se njegova ekipa nikoga ne plaši, pa ni Crvene zvezde, i dodao da rezultat neće izostati ako odigraju kako umeju.

Izvor:

Autor:

Default images

"Iskustvo je na strani Zvezde, koja na startu ovog prvenstva deluje kao kompaktan tim, gde je igra pojedinaca podređena kolektivu. Što se nas tiče, imamo sjanu atmosferu u ekipi, mladost, borbenost i činjenicu da baš nikome u domaćem prvenstvu, pa ni šampionu Crvenoj zvezdi, ne priznajemo, niti mislimo da su bolji od nas", rekao je Babić.

Vojvodina u subotu od 20.30 dočekuje Crvenu zvezdu u trećem kolu Superlige Srbije. Obe ekipe su u prva dva kola zabeležile po dva trijumfa.

"Nikoga se ne plašimo, i potrudićemo se odigramo što bolje, pa ako budemo na svom novou, rezultat neće izostati", kazao je štoper Vojvodine.

Babića su mediji pre desetak dana preselili u Crvenu zvezdu, ali je sâm igrač to kasnije demantovao. Po pisanju nekih italijanskih medija, za Srđana Babića je zainteresovana Sampdorija.

"Ništa zvanično nije stiglo ni u Vojvodinu, ni do mene lično. Trenutno, zanima me samo meč protiv Zvezde, samo o tome razmišljam i ostale stvari me ne interesuju", rekao je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

5 h

U fokusu

Vidi sve