Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

15:14

Rednap: Tužno je gledati Gaskojna

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap rekao je da je ponudio Polu Gaskojnu priliku da radi u klubu kako bi nastavio da se bori protiv alkoholizma.

Izvor:

Autor:

Default images

"Video sam ga pre oko mesec dana i rekao sam mu da može u QPR da radi sa decom... Taj poziv je i dalje otvoren. On je sjajan momak i tužno je gledati šta se dogodilo s njim i kako on izgleda u ovom trenutku. On ima zlatno srce... Svi pokušavaju da mu pomognu, ali jedina osoba koja sad može da mu pomogne je on sam", kazao je Rednap.

Rednap, koji živi blizu Gaskojna, pokušava da mu pomogne tako što želi da ga angažuje da radi sa mladjim kategorijama QPR.

Gaskojn se trenutno ponovo nalazi u bolnici, posle teturanja ispred svoje kuće u vidno alkoholisanom stanju sa flašom votke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

8 h

U fokusu

Vidi sve