Nova vest
Fudbal

Petak, 22.08.2014.

12:44

"UEFA sprečava transfer Di Marije"

Trener Pari Sen Žermena Loran Blan rekao je da sankcije Evropske fudbalske unije (UEFA) sprečavaju transfer Anhela Di Marije iz Real Madrida u Pariz.

Izvor:

Autor:

Default images

UEFA je u krajem prošle sezone kaznila tim iz Pariza sa 60 miliona evra, od kojih je 40 uslovno, a u ovom prelaznom roku PSŽ ne sme da potroši više od 60 miliona evra.

Tim sa Parka Prinčeva je do sada potrošio 50 miliona samo na dolazak Davida Luiza iz Čelsija.

"Postoji mnogo klubova koji su zainteresovani za Di Mariju, a mi ne možemo da uradimo ono što želimo. Biće teško ostvariti taj transfer jer ne smemo da dovodimo igrače zbog finansijskog fer pleja. To mi je potvrdio predsednik Al Kalifi", rekao je Blan.

Trener madridskog Reala Karlo Ančeloti izjavio je da je argentinski reprezentativac tražio da napusti klub, a najveće interesovanje pokazao je Mančester Junajted.

"On je sjajan igrač, koji je potreban našem timu. Imao je odličnu sezonu u Realu, ali i sa reprezentacijom Argentine bio je uspešan. Nadam se da ćemo pronaći neko rešenje kako bi došao", zaključio je Blan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve