Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.08.2014.

23:02

Vidić i Inter rutinski na Islandu

Fudbaleri Intera pobedili su Stjernan sa 3:0 na Islandu u prvom meču plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

'Nerazuri' su do pobede došli rutinski, golovima Ikardija u 41, Doda u 48. i D'Ambrozija u 89. minutu, a taj meč je bio zvanični debi Nemanje Vidića u dresu Intera.

Drugi srpski fudbaler Zdravko Kuzmanović ušao je sa klupe u 88. minutu i samo minut kasnije bio je asistent D'Ambroziju kod gola kojim je postavljen konačan rezultat utakmice.

Duel dva tima počeo je u neobično vreme što se tiče evropskog fudbala, u 23 časa po srednjeevropskom vremenu, a 21 po lokalnom. Od početka, Inter je kontrolisao utakmicu, ali je poveo tek nekoliko minuta pre kraja prvog poluvremena preko Ikarda.

'Nerazurima' nije bilo potrebno mnogo da udvostruče svoju prednost, posle tri minuta drugog poluvremena već su imali 2:0, a ubedljiv trijumf obezbedili su u finišu.

Vidić je ovog leta stigao u Inter, a transfer je dogovoren nekoliko meseci ranije. Iako je srpski štoper odigrao već nekoliko mečeva u dresu ‘nerazura’, susret sa islandskim klubom je prvi zvanični za njega.

Utakmica između Stjernana i Intera jedna je od dve koje su odigrane u okviru programa za sredu u kvalifikacijama za Ligu Evrope. U jedinoj preostaloj, Dnjipro je pobedio Hajduk sa 2:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve