Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.08.2014.

15:08

Antić: Rakitić daje dimenziju Barsi

Srpski trener Radomir Antić veruje da će Ivan Rakitić doneti novu dimenziju u igru Barselone.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Posle tri godine u Sevilji, 26-godišnji hrvatski fudbaler prešao je letos u redove katalonskog kluba.

“Rakitić će doneti nešto novo što već neko vreme Barselona nije imala, a to je šut iz daljine“, izjavio je Antić, nekadašnji trener Barselone.

Antić, koji je tokom karijere vodio i Real Madrid i Atletiko, očekuje da će se pojedine ekipe mučiti na startu Primere zbog umora igrača uzrokovanog Svetskim prvenstvom.

“Sezona posle Mundijala uvek je pomalo komplikovana jer igrače očekuju zahtevne utakmice, a da pri tom nisu imali dovoljno vremena za pripreme“.

Srpski trener je 1996. godine osvojio titulu sa Atletikom, što je uspeh koji su ’Jorgandžije’ ponovile prošle sezone. Iz tima su otišli Filipe Luis, Dijego Kosta i Tibo Kurtoa, ali došli su Mandžukić, Grizman, Oblak, i Ansaldi.

"Ne znam može li Atletiko ponovo da se bori za trofej. Bilo je dosta promena, a u napadu su izgubili glavnog igrača. Kostina zamena ima drugačije karakteristike“, zaključio je 65-godišnji Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve