Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.08.2014.

17:35

Tadić: PL nije teža od Holandije

Dušan Tadić je sve oduševio svojim derbijem u Premijer ligi, a on ističe da nije mnogo teže nego u Holandiji, samo drugačije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Tadić bi ove sezone trebalo da bude ključni igrač Sautemptona, što je pokazao već na debiju na Enfildu, ali nažalost u porazu.

"Zaslužili smo više, bar bod, a bili smo blizu i sva tri. Važno je kako smo igrali. Bili smo dobri, uživali smo, sada verujemo u sebe pred sledeći meč sa VBA", rekao je Tadić.

Tadić je bio jedan od nekoliko debitanata u timu Sautemptona, koji je tokom leta prodao svoje ključne igrače Liverpulu, Mančester Junajtedu i Arsenalu.

"Svi smo želeli da dokažemo da iako smo novi, da smo dobri igrači da je Sautempton dobar tim. Očekuje nas mnogo teških utakmica protiv jakih protivnika. Igrali smo kako smo želeli, nadam se da ćemo biti još bolji", rekao je srpski reprezentativac.

Tadić je prošle sezone postigao 16 golova u Erediviziji za Tvente i sa 14 proigravanja bio najbolji asistent lige. U svom prvom meču u Premijer ligi asistirao je petom.

"Nije teže neko u Holandiji, ali je malo drugačije. Ovde je malo fizički zahtevnije, dok se u Holandiji više razmišlja. Obe lige su dobre, ali je Premijer liga dobra i za moju reprezentaciju, a ja se osećam odlično na terenu", zaključio je Tadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve