Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.08.2014.

16:39

Di Marija sve bliži Old Trafordu

Samo nekoliko dana nakon što je demantovao odlazak Anhela di Marije, trener Real Madrida Karlo Ančeloti je priznao da bi Argentinac mogao da napusti klub.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Već nedeljama se spekuliše o odlasku Di Marije iz Madrida, očekivao se transfer u PSŽ, ali je sada izvesno da će pojačati Mančester Junajted.

"Crveni đavoli", koji su želeli Di Mariju još dok je bio zvezda Benfike, navodno su spremili 50 miliona funti za transfer i još 50 miliona za Di Marijin ugovor od 200.000 funti nedeljno.

"Ne znam šta je Di Marija odlučio. Znam da trenira i da će nam pomoći protiv Atletika,. Možda neće početi meč, ali će imati šansu kao i svi drugi. Sve će biti jasno posle 31. avgusta, kada će se sve vratiti u normalu", rekao je Ančeloti.

Di Marija je prošle sezone na 34 meča u Primeri dao samo četiri gola, ali je imao 17 asistencija. Bio je strelac i na Svetskom prvenstvu, ali nije igrao završnicu Mundijala sa Holandijom i Nemačkom zbog povrede.

Junajted je već doveo jedno argentinsko pojačanje ove nedelje, iz lisabonskog Sportinga stiže levi bek Markos Roho.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve