Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.08.2014.

21:22

Gol Jovića za trijumf Zvezde

Kombinovani tim Crvene zvezde savladao je u kontrolnom meču ekipu Rudara iz Kostolca minimalnim rezultatom.

Izvor:

Autor:

Default images

Nenad Lalatović je šansu pružio omladincima i igračima koji nisu dobili šansu protiv Radničkog iz Niša i nelicenciranim pojačanjima, a svoj debi imao je i Senegalac na probi Mamadu Mbođ.

Strelac jedinog gola na meču bio je Luka Jović, koji je odigrao i poslednjih dvadesetak minuta u trijumfu nad Nišlijama. On je bio precizan u 22. minutu, kada je novajlija Pantić odigrao povratnu na penal, a Jović pogodio ugao.

Ekipa šampiona Srbije imala je još nekoliko prilika da stigne do gola, ali Gavrić i Despotović nisu bili dovoljno precizni. S druge strane, mladi štoper Mbođ ostavio je korektan utisak, ali ostaje da se vidi da li je dovoljno kvalitetan da stigne do ugovora sa timom iz Ljutice Bogdana.

U drugom kolu Jelen Superlige, Crvena zvezda narednog vikenda dočekuje ekipu Jagodine.

Sastavi:

Crvena zvezda (4-1-4-1): Kahriman, P. Đorđević, Jovanović, Planić, Antić, Gogić, Ristić, Bosančić, Gavrić, Jović - Despotović

Igrali su još: Trkulja, N. Đorđević, Mitrović, Mbođ, Ahčin, Čikić, Jokić i Karaklajić.

Rudar: Stanojević, I. Milosavljević, N. Jovanović, Stanić, Petrović, Muljajić, N. Stojanović, S. Stojanović, Stevanović, Milojević, M. Milosavljević.

Igrali su još: Langura, Lazić, L. Janković, U. Jovanović, Dimitrijević, D. Jovanović, Pavlov, Stanković, Katić, Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve