Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.08.2014.

19:21

Radoja prodat Selti na poluvremenu

Kako prenose Novosti, kapiten Vojvodine Nemanja Radoja na putu je da postane novi igrač Selte.

Izvor:

Autor:

Default images

Spletom okolnosti ponuda iz Španije prihvaćena je na poluvremenu meča prvog kola Jelen Superlige – u kom je Vojvodina savladal OFK Beograd 3:0.

Dvadesetjednogodišnji igrač je otputovao u Vigo na lekarske preglede i potpisivanje, kako se očekuje, petogodišnjeg ugovora sa španskom Seltom.

"Španci su nam ponudili 900.000 evra uz ultimatum da odmah odgovorimo, pa je to prihvaćemo baš na poluvremenu utakmice s OFK Beogradom", kaže Mladen Jovanić, sportski direktor Vojvodine, a prenose Novosti.

Španci su u međuvremnu povećali prvobitnu ponudu za skoro 50 odsto.

"Najpre je bila ponuđena suma od 620.000 evra, što smo odbili. Međutim, nova ponuda po kojoj bi na račun trebalo da nam odmah „legne“ 450.000 evra, a druga polovina iz dva dela u naredne dve godine, jednostavno nije mogla da se odbije. Pogotovo kada se zna da nam sleduje i 30 odsto od budućeg transfera Radoje", dodao je on.

Nemanja Radoja će u Vojvodini ostati upisan kao prvi igrač u istoriji koji je podigao pehar nacionalnog Kupa. Rođen 6. februara 1993. godine, od 2011. je prvotimac Novosađana, s tim da je po polusezonu proveo na kaljenju u ČSK i Cementu. Za prvi tim 'Lala' odigrao je 69 zvaničnih utakmica i postigao dva gola. Radoja će uz Antonija Rukavinu (Viljareal) i Aleksandra Pantića (Kordoba), biti treći srpski fudbaler u španskoj Primeri u nastupajućoj sezoni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve