Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2014.

10:50

Mesi u odabranoj grupi "zlatnih"

Fudbaler Barselone Barselone dobiće od Adidasa poseban, zlatni model kopački, čime će ući u grupu odabranih fudbalera.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Mesi će od svog najvećeg sponzora dobiti posebno dizajnirane kopačke u zlatnoj boji, sa crnim detaljima i zaštitnim znakom.

Nova obuća biće unikatna po još nečemu, na njima će biti upisan svaki gol koji je postigao i svaki trofej koji je omaleni Argentinac osvoji u dosadašnjem toku karijere.

Mesi će se na taj način pridružiti samom malom broju fudbalera koji su imali tu „čast“ da nose zlatne kopačke. Među njima su dvojica Ronalda (zuba započeo tradiciju koju je Kristijano nasledio noseći isti model), Dejvid Bekam, Zinedin Zidan i Nejmar.

Brazilac je kopačke „Hipervenom“, model Najkija dobio za nokaut fazu Svetskog prvenstva u Brazilu, koje je završeno pre manje od mesec dana.

Još pre nekoliko meseci najavljeno je da će Adidas „častiti“ Mesija, a nemački proizvođač je na sajtu to i objavio.

"Sačinjene od veličina. Nove f50 Mesi, više od kopačke", piše na sajtu Adidasa.

Ovo nije prvi put da Mesi dobija unikatne kopačke, na Mundijalu je nosio poseban model pravljen samo za njega, dok je kao nagradu od sponzora, jedan meč igrao u obući posvećenoj osvajanju četvrte uzastopne Zlatne lopte, za najboljeg igrača na svetu.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve