Nova vest
Fudbal

Petak, 01.08.2014.

10:38

Laurentis: Felaini + Inler = Lav

Predsednik Napolija Aurelio de Laurentis rekao je da su Napolitanci zainteresovani za veznjaka Maurana Felainija, a presudna bi mogla da bude njegova frizura.

Izvor:

Autor:

Default images

Prvi čovek tima sa San Paola smatra da bi se loknavi vezista odlično uklopio u veznom redu sa, do glave obrijanim, Švajcarcem Gohanom Inlerom.

"Felaini i Inler bi bili lep par", rekao je De Laurentis, koji je svojevremeno naterao Ilnera da nosi masku lava na predstavljanju. "Zajedno bi izgledali kao moćan lav sa grivom".

Belgijanac je odradio samo jednu godinu ugovora u Junajtedu, u koji je stigao za 27.5 miliona funti, ali je njegov odlazak sa Old Traforda sve realniji. Pogotovo posle dolaska Andera Erere u klub, ali i priča da bi mogli da stignu Kevin Strotman i Arturo Vidal.

Iako se pre nekoliko nedelja pojavila informacija da je Felaini ošišao afro-frizuru, koja mu je kroz celu karijeru zaštitni znak, slike na tviteru Adnana Januzaja tvrde drugačije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve