Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.07.2014.

21:26

LE: Lion i Torino završili posao

Fudbaleri Olimpik Liona i Torina praktično su završili posao u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Lavovi" sa Žerlana su slavili na gostovanju u Češkoj sa 4:1 protiv Mlade Boleslav, dok su "bikovi" ispod Alba blistali sa 3:0 kod Bromapojkarne u Švedskoj.

Pored ova dva tima, ubedljivu pobedu vrednu sledeće runde ostvario je i švedski Elfsborg koji je sa 4:1 nadigrao Hafnafjordur, te rumunska Astra sa 3:0 protiv Slovana iz Libereca.

Lion je rano 'otvorio' Čehe, već u devetom minutu Jatara je pogodio, a ključni trenutak meča dogodio se u 28. minutu.

Mlada Boleslav je dobila penal, ali je Lopes odbranio šut Skuka po sredini. Nije prošlo ni deset minuta, a Gonalons je duplirao prednost Liona i prelomio meč.

U drugom delu Jatara je drugim golom povećao na 3:0, Rosa je pola sata pre kraja vratio nadu domaćinu, ali je samo minut kasnije Umiti doneo veliku prednost Lionu pred revanš.

Junak ubedljive pobede Astre nad slovanom iz Libereca bio je Fatai, koji je ostvario het-trik.

Torino je sa dva gola Laronda i jednim Bereta slavio 3:0 kod Bromapojkarne, koja je sva tri gola primila sa igračem manje, a potom promašila penal nakon što je isključen i Vives iz italinskog tima.

U četvrtak se igra ukupno 30 utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve