Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 31.07.2014.

13:34

Evra: Prelazak u Juventus kao san

Francuski fudbaler Patris Evra rekao je za svoj povratak u Italiju da je to bila sudbina, a da je prelazak u Juventus za njega kao san.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Evra je prešao u redove ‘stare dame’ iz Mančester Junajteda, a u Torino je stigao i sredu uveče i već u četvrtak je prošao lekarske preglede, pre nego što je zvanično predstavljen.

Za 33-godišnjeg Evru prelazak u Juventus označava povratak u italijanski fudbal posle 15 godina, kada je kratko branio boje Monce.

Za mene je ovo kao sudbina. Kada sam imao 17 godina, Italija mi je otvorila vrata da postanem igrač kakav sam sada. Zaista sam srećan čovek. Ne mogu da dočekam početak u Juventusu jer je to za mene sudbina, a osećaj je kao da sam u snu. Fenomenalan je osećaj početi od početka. U Mančesteru sam osvojio sve, dok u Juventusu još nisam ništa”, rekao je Evra.

Evra je naglasio da ima veliku želju da se dokaže i da je željan trofeja sa ‘starom damom’.

Sa velikom poniznošću, vrednim radom i željom da naučim mnogo toga, iako imam 33 godine, spreman sam da učinim mnogo toga ovde. Od onih sam koji vole da pobeđuju i zato sam izabrao Juventus, i daću sve od sebe za klub, za navijače, trenera i svoje saigrače”, rekao je Evra, “Ne želim da obećavam, ali jedino što mogu da garantujem navijačima je da ću dati sve od sebe u dresu Juventusa. Zahvaliću se ljudima svojim igrama na terenu, a ne rečima”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve