Nova vest
Fudbal

Sreda, 30.07.2014.

10:09

"Napadači Barse najbolji na svetu"

Fudbaler Barselone Ivan Rakitić rekao je da su napadači tog kluba najbolji fudbaleri na svetu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Barselona je dovođenjem Luisa Suaresa u ovom prelaznom roku kompletirala napadački trio koji će činiti Nejmar-Mesi-Suares.

Hrvatski reprezentativac takođe se ovog leta priključio katalonskom klubu, pošto je iz Sevilje prešao za 20 miliona evra.

„Mesi, Suares i Nejmar su najbolji fudbaleri na svetu. Moramo im se približiti kako bismo što više naučili od njih. Moramo raditi zajedno kako bismo bili jak i čvrst tim. Ali, tim ne čine samo ta trojica igrača, svi imamo svoju ulogu. Jedva sam čekao da se pridružim ekipi“, rekao je Rakitić.

On je potom pohvalio odluku Šavija da ostane još jednu sezonu na ’Nou Kampu’.

„Odlična je vest što Šavi ostaje ovde, on je klupski simbol. To je spektakularna vest, mnogo mi je drago. Nikada nisam igrao sa njim ranije, ali sam primetio koliko se koncentriše na treninge. Kao mlađi igrač, uživam da učim od igrača kao što su on, na terenu i van njega. Veličanstvena vest“, dodao je Rakitić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve