Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.07.2014.

19:57

"Ludogorec igra loše pod pritiskom"

Bivši fudbaler Ludogoreca, a sada vezista sofijskog CSKA Nemanja Milosavljević uveren je da Partizan može da eliminiše bugarskog šampona.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Crno-beli u sredu gostuju u Razgradu u prvom meču 3. kola kvalifikacija za LŠ, timu koji ih je prošle sezone eliminisao duplom pobedom.

"Ludogorec nije dobro počeo sezonu, ekipa je pod pritiskom, igra nesigurno. Uveren sam da Partizan ima ozboljnu šansu da pobedi", rekao je Milosavljević.

Ludogorec je u poslednja četiri meča slavio samo jednom, i to u prvom duelu sa Didelanžom u 2. kolu kvalifikacija. U međuvremenu je jednom i izgubio.

"Jedan od najvećih problema bugarskog tima je realizacija. Cilj Ludogoreca je plasman u Ligu šampiona, a s obzirom na uložen novac neuspeh bi bio ravan katastrofi. Ludogorec ima dobre igrače, ali ne igra sigurno kada je pod pritiskom. Tada prave mnogo grešaka. Zbog toga Partizan mora biti agresivan", zaključio je naš fudbaler u izjavi za "Sport".

Ludogorec će u prvom meču u Razgradu biti oslabljen neigranjem petorice prvotimaca. Partizan gostuje šampionu Bugarske u sredu od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve