Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.07.2014.

13:20

Terzić: FSS nije monarhija

Generalni sekretar Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da predsednik FSS Tomislav Karadžić ne može sam da odlučuje da li će ostati na toj funkciji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Terzićev komentar došao je dan pošto je Karadžić rekao da namerava da se kandiduje za novi mandat na čelu vladajućeg tela srpskog fudbala.

Nije ovo monarhija, pa da Karadžić odlučuje da li će ostati predsednik ili neće. Ako se nije šalio, 2016. godine su izbori, pa neka izađe na crtu, pa neka pobedi. Ako se nije šalio, a nadam se da se šalio”, rekao je Terzić.

Karadžić je najavio da će ponovo kandidovati za mesto predsednika Saveza na promociji Dika Advokata za novog selektora reprezentacije Srbije.

Bio sam na promociji novog selektora i Karadžić je, kada je davao dres Advokatu, rekao: ‘Terza, vidiš šta te čeka kao budućem predsedniku za jedno deset godina’”, istakao je Terzić.

Prema Terzićevim rečima, odnosi između Crvene zvezde i FSS su poboljšani.

Dešavalo se šta se dešavalo u poslednjih godinu i po dana. Neke ratne sekire su, recimo zakopane, i recimo da to možda odgovara Crvenoj zvezdi u ovom momentu”, rekao je Terzić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve