Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.07.2014.

13:17

Kurtoa bez broja na dresu

Golman Čelsija Tibo Kurtoa nije dobio broj na dresu tog fudbalskog kluba, pa mediji spekulišu da bi mogao na napusti Stamford Bridž.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Na sajtu Čelsija objavljene su fotografije fudbalera sa brojevima koje će u predstojećoj sezoni nositi na dresovima, ali na slici Tiba Kurtoe nema broja. Takođe, brojeve nisu dobili ni fudbaleri Rajan Bertran, Romelu Lukaku, Marko Marin, Oriol Romeu i Viktor Mozes.

Nije poznato zbog čega ti igrači nisu dobili brojeve, ali se u medijima i na društvenim medijima spekuliše da na te igrače ne računa trener Čelsija Žoze Murinjo.

Kurtoa, koji se ovog leta vratio u Čelsi posle trogodišnje pozajmice Atletiko Madridu, rekao je da želi da bude prvi golman kluba, umesto iskusnog i dugogodišnjeg golmana "Plavaca" Petera Čeha.

Čeh je izjavio da namerava da ostane u Londonu i da će se sa Belgijancem boriti za mesto na golu.

Španska Marka prenela je da Murinjo želi da izbegne sukob među golmanima, sličan onome kakvog je imao u Real Madridu između Ikera Kasiljasa i Dijega Lopesa, i da bi mogao ponovo da pošalje Kurtou na pozajmicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve