Nova vest
Fudbal

Utorak, 29.07.2014.

10:25

Nespremni Šo mora da trenira sam

Novom fudbaleru Mančester Junajteda Luku Šou naređeno je da trenira sam jer nije dovoljno spreman po rečima menadžera Luja van Gala.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

‘Crveni đavoli’ su trenutno na turneji u Sjedinjenim Državama, a 19-godišnji Šo je veći deo treninga u ponedeljak uveče u Vašingtonu proveo daleko od svojih saigrača, pošto je samostalno trenirao sa kondicionim trenerom Tonijem Stradvikom.

Šo je pojačao redove Junajteda ovog leta za 28 miliona funti i postao je najskuplji tinejdžer u istoriji britanskog fudbala. On je skratio odmor posle Svetskog prvenstva da bi trenirao sa novim klubom, ali mu je rečeno da mora još više da se potrudi da bi zadovoljio novog menadžera.

Šo je dobar, ali sam ja uvek trener koji vidi individualce i ono što im je potrebno. Mora da bude spreman, a on u ovom trenutku nije to nije da bi uradio ono što ja želim. Moraće da trenira individualno dok ne bude potpuno spreman, ne znam koliko vremena će mu biti potrebno, ali videćemo. Razgovarao sam sa njim, napravili smo program za njega i on je pristao”, rekao je Van Gal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve