Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

23:55

Rednap: Remi je potpuno zdrav

Menadžer Kvins Park Rendžersa Hari Rednap bio je veoma iznenađen odlukom Liverpula da obustavi transfer Loika Remija.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Klub sa Mersisajda je dogovorio prelazak francuskog napadača za 8,5 miliona funti, ali je stopirao dogovor zbog negativnog medicinskog izveštaja.

“Vratiće se u KPR, ali ne znam kako to da nije prošao preglede, ne vidim nikakve probleme sa njegovim zdravljem, ali to je njihov gubitak, mi smo dobili fantastičnog napadača“, rekao je Rednap.

Remi je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Njukaslu, a sjajnim partijama skrenuo je pažnju na sebe i našao se na korak od transfera u Liverpul.

“Rekao sam prošle godine da je on igrač koji može da postigne 20 golova u Premijer ligi... Nema smisla da nije prošao medicinske preglede, on je stalno u top formi, mora da postoji neki drugi razlog, koji nije medicinske prirode“, dodao je Rednap.

Reprezentativac Francuske je u KPR stigao 2013. godine iz Marseja, pošto prethodno nije uspeo da kompletira prelazak u Njukasl, ali je u redove “Svraka“ ipak došao na pozajmicu, prošlog leta.

“Žao mi je da momak nije otišao u Liverpul, znam da je to želeo, a sa tim klubom sam veoma dobro poslovao u prošlosti, tako da sam veoma iznenađen njihovom odlukom“, zaključio je Rednap.

Ipak, iskusnom stručnjaku kao da je promaklo nezvanično obrazloženje, da Remi ima problema sa srcem i da zbog toga Liverpul nije želeo da potpiše ugovor sa njim. Zbog toga je Francuz umalo ostao bez ugovora u Marseju 2010. godine, međutim doktori francuskog kluba su naveli da su njegove poteškoće sa srcem "mehaničke prirode".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve