Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

16:19

Žoze: Drogba kao da nije ni odlazio

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da se čini kao da Didije Drogba nikada nije odlazio sa ’Stamford Bridža’.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Drogba se prošle nedelje vratio u Čelsi potpisavši jednogodišnji ugovor, što je obradovalo čoveka koji ga je pre 10 godina doveo u klub.

Reprezentivac Obale Slonovače otišao je u Šangaj 2012. godine, a očekuje se da ove sezone ima veliki uticaj na igru tima.

On je postigao 157 golova na 341 utakmici tokom svog prvog mandata u plavom dresu, osvojivši Ligu šampiona, tri Premijer lige, četiri FA kupa i po dva Liga kupa i Komjuniti šilda.

Drogba se priključio ekipi na utakmici protiv ljubljanske Olimpije, nije ulazio u igru, ali je i pored toga Murinjo oduševljen što ga ponovo ima u timu.

Pre svega, kada je došao činilo se kao da nikada nije ni odlazio. Bilo je toliko normalno, ništa novo jer on zna sve i svi znaju njiga. Uvek je bio prisutan iako nije bio tu. On pripada Čelsiju, a tako je bilo i u poslednje dve godine kada je nosio dres Šangaja i Galatasaraja“, rekao je Murinjo.

On je ponovio da je sve izgledalo kao kraći odmor.

„Sve je izgledalo kao da je otišao na kratak odmor i vratio se, sve je normalno. Mislim da nam je potreban, potreban kao igrač za tim onakav kakav je. Volim tim različitih kvaliteta, ne samo fudbalskih već i ljudskih. Volim da imam igrače drugačijih ličnosti. Znamo da je Didije jak i kao igrač i kao ličnost“, dodao je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve