Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

11:49

Nikolić: Oni imaju novac, mi glad

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je glad za pobedama i uspehom najveći adut njegove ekipe u meču sa finansijski jačim šampionom Bugarske Ludogorecom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Partizan u sredu gostuje u Razgradu u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, gde je pošlog leta nesrećno poražen 2:1.

"Mi imamo ambiciju da pokažemo da finansijski faktori ne moraju da budu odlučujući. Oni imaju novac, a mi glad za pobedama i to je naš najjači adut", rekao je Nikolić.

Ludogorec već godinama dominira u Bugarskoj, a prošle sezone je blistao i u Evropi kada je zaustavljen tek u osmini finala od Valensije.

"Dobro se poznajemo, tu glad za uspehom moramo da prenesemo na teren, i da budemo spremni da se borimo za svaki santimetar terena. Ko god da je sa druge strane, šanse su podjednake", rekao je Nikolić.

Bugarski šampion nije u očekivanoj formi, nakon pobede nad Didelanžom 4:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija, u revanšu je bilo 1:1, a Ludogorec u međuvremenu nije dobio nijedan od tri meča u domaćem prvenstvu.

"Ovo su nove fudbalske priče u odnosu na utakmice prošle godine. Pratili smo poslednje tri utakmice Ludogorec, svaki tim ima neke mane, dobro smo ih upoznali i spremno dočekujemo ovaj dvomeč", rekao je Nikolić.

Trener Partizana je dodao da to nije meč koji odlučuje o "životu ili smrtu", ali jeste još jedna velika utakmica u istoriji Partizana.

"Borimo se za najkvalitetnije fudbalsko takmičenje na svetu, važno je da svi uživamo u ovome", poručio je Nikolić.

Fudbaleri Partizana u Bugarsku putuju u utorak, na aerodrom u Varni stižu oko podneva, čarter letom iz Beograda, a prvi trening u 130km udaljenom Razgradu imaće uveče od 20.30 časova.

Prvi duel Ludogoreca i Partizana igra se u sredu od 20 časova na stadionu u Razgradu. Prošle sezone Bogari su savladali crno-bele sa 2:1 posle mnogo sreće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d