Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

11:26

Inzagi: Kriv sam

Milan je u dva test meča u SAD primio osam golova, a nakon 5:1 od Mančester Sitija novi trener Filipo Inzagi je preuzeo krivicu za loše igre.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Ljut sam na sebe jer je u smislu igre krivica moja, zajedno s mojim timom. Ali vratićemo se na pravi put. Moramo primati manje golova, tu se moramo popraviti", rekao je Inzagi.

Milan je čak četiri gola od Sitija primio u prvom poluvremenu, a pre nekoliko dana izgubio je ubedljivo i od Olimpijakosa 3:0. Poslednji meč u SAD igra za vikend protiv Liverpula.

"Čeka nas veliki posao, moramo se popraviti u svim područjima igre. Bili smo dobri u posedu lopte, ali moramo se fokusirati na trenutke kada nemamo loptu. Razočaran sam jer smo primili dva gola nakon što smo stvorili prilike. Bez lopte nismo dovoljno opasni i moramo bolje da reagujemo kada izgubimo posed. Rad je jedina stvar koja će nam omogućiti da uskoro postanemo konkurentni", objasnio je legendarni Pipo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve