Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.07.2014.

09:15

B92: Milinković-Savić za polufinale

Mladi reprezentativac Srbije i fudbaler Genka Sergej Milinković-Savić priključio se u nedelju uveče mladim fudbalerima Srbije u Budimpešti.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako saznaje B92, Milinković-Savić kao igrač sa prvobitnog spiska igrača za EP u Mađarskoj, može kao poslednja zamena da "uskoči" u tim, umesto povređenog Danila Pantića.

Tako će selektor omladinaca Veljko Paunović verovatno dobiti značajno pojačanje za polufinale EP protiv Portugalije u ponedeljak od 21 čas.

Ovo je epilog višednevnih pregovora koje je selektor Veljko Paunović uz pomoć Save Miloševića i Mitra Mrkele vodio sa trenerom Genka Emiliom Fererom, koji je konačno izašao u susret našem nacionalnom timu, i dozvolio Saviću da se priključi timu.

Ipak, i pored dobre volje, priča nije završena, jer ovu poslednju izmenu, treba da odobri i UEFA tokom ponedeljka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d