Nova vest
Fudbal

Nedelja, 27.07.2014.

18:32

Ješić: Partizanu oprez u Razgradu

Nekadašnji trener Partizana i nekoliko bugarskih klubova Miodrag Ješić rekao je za “Sport“ da Partizan ne treba da se plaši Ludogoreca.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Srpski vicešampion igra u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe koja ga je elimisala u istoj fazi prošle sezone.

“Partizan trena da respektuje protivnika i da bude oprezan, ali nikako ne treba da se plaši. Mora samo da popravi pristup u odnosu na prošlu sezonu, ali i na mečeve sa Faranima, treba da igra svoju igru i da koristi svoj potencijal“, rekao je Ješić.

Utakmica u Razgradu na programu je u sredu, dok će se revanš igrati 6. avgusta na stadionu Partizana.

Srbija je u situaciji da opet samo partizan brani čast zemlje u Evropi, dok su ostali završili ulešće u kvalifikacijama. Bitno je da Partizan ne izgubi u Razgradu, ako se to desi, biće mnogo teško u revanšu. Šanse su 50:50, ali ako pokažu snagu i potencijal, mogu da prevagnu i u svoju korist. Optimista sam“, zaključio je Ješić u izjavi za "Sport".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve