Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

20:39

Kasorla: Atletiko je pravi primer

Santi Kasorla nije uspeo da ovog leta pređe u Atletiko Madrid, ali bi voleo da se atmosfera iz španskog kluba prenese u njegov sadašnji, Arsenal.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Španac je u nekoliko navrata isticao da bi voleo da se preseli u tabor “Jorgandžija“, međutim dozvolu za transfer mu nije dao menadžer Arsen Venger.

“Atletiko je pravi primer, koji treba slediti, oni imaju sjajnu sezonu iza sebe, a ljudi ne poštuju dovoljno to što su osvojili Primeru pored jakih i bogatih klubova kao što su Barselona i Real Madrid“, rekao je Kasorla.

Ofanzivni vezista ima 29 godina, a u Arsenal je stigao pre dve sezone, iz Malage, a do sada je odigrao 69 utakmica i postigao 16 golova.

Španski mediji su po završetku sezone pisali da bi mogao da nastavi karijeru u Atletiku, a i da trener Dijego Simeone ima visoko mišljenje o njemu, naročito posle odlazaka velikog broja standardnih fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve