Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

18:36

Adu potpisao ugovor sa Jagodinom

Zvučalo je kao nestvarno, ali se obistinilo, Fredi Adu je potpisao ugovor na godinu i po dana sa Jagodinom i igraće sledeće sezone u JSL!

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekada najveći talenat svetskog fudbala u četvrtak je stigao u Srbiju, odgledao je utakmicu Jagodine sa Klužom, a potom je dogovorio saradnju.

Njegov novi klub je doživeo poraz u kvalifikacijama za Ligu Evrope, međutim to nije smetalo bivšem reprezentativcu Sjedinjenih Država da prihvati ponuđen ugovor.

Priča o njemu je počela 2004. godine, kada je stigao u Di Si Junajted kao čudo od deteta, a već dve godine kasnije stigao je na spisak reprezentativaca Sjedinjenjih Država, kao 17-godišnjak.

Ipak, pokušaj dolaska u evropski fudbal nije protekao na najbolji način, 2007. je stigao u Benfiku, ali je četvorogodišnji ugovor sa portugalskim klubom uglavnom “trošio“ na pozajmicama, u Monaku, Belenensešu, Arisu i Rizesporu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve