Nova vest
Fudbal

Subota, 26.07.2014.

16:18

Bebe i Eliseu stigli u Benfiku

Benfika je u jednom danu dovela dva pojačanja, dres portugalskog kluba u narednom periodu nosiće Bebe i Eliseu.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Doskorašnji fudbaler Mančester Junajteda je potpisao četvorogodišnji ugovor, transfer je vredan 2,4 miliona evra, a engleskom klubu će pripasti i 50% od sledeće prodaje veznog igrača.

Sa druge strane, Eliseu stiže iz Malage, a prethodno je nastupao za Belenenseš, Varžim, Lacio i Saragosu, a nacionalni tim Portugala nastupio je četiri puta.

Počastvovan sam što će me trenirati tako strastven čovek i veliki taktičar kakav je Žorž Žezus“, rekao je Eliseu posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Benfika je dovela veliki broj igrača u ovom prelaznom roku, ali su uglavnom to mladi i ne toliko afirmisani igrači poput Taliske, Viktora Andradea, Lorisa Benita, Sezara, Derleja, Luisa Felipea i Pavela Davidovica.

Klup su napustili Lazar Marković, Jan Oblak, Andre Gomeš, Ezekjel Garaj i Stefan Mitrović, dok su na pozajmice otišli Filip Đuričić, Lisandro Lopes i Rodrigo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve