Nova vest
Fudbal

Petak, 25.07.2014.

13:00

Vermalen između Junajteda i Barse

Iako se već nedeljama spekuliše da će Tomas Vermalen preći u Mančester Junajted, španski mediji prenose da je kapiten Arsenala blizu Barselone.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Katalonci su odlučili da konačno pojačaju i odbranu, za 20 miliona evra je iz Valensije stigao Žeremi Matje, ali navodno žele i Belgijanca.

Barselona se i ranije pominjala kao zainteresovana za Vermalena, ali joj je prioritet bio štoper Pari Sen Žermena Markinjos, koga Parižani ipak ne žele da prodaju.

Ako je ponuda Barse približna onoj koju Junajted daje Arsenalu za Belgijanca, nema sumnje da će Vermalen pre završiti na Kamp Nou, s obzirom da je tim iz Mančestera konkurencija "tobdžijama" u borbi za trofeje i Ligu šampiona.

Vermalen ima 28 godina, 2009. je stigao u Arsenal iz Ajaksa i odigrao 150 utakmica za londonski klub. Međutim, iako kapiten, prošle sezone je uglavnom bio rezerva Loranu Košjelnom i Peru Mertesakeru.

U međuvremenu, spekuliše se i da Arsenal želi Matiju Nastasića, pa je izvesno da će Belgijanac napustiti Emirate.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve