Nova vest
Fudbal

Petak, 25.07.2014.

10:44

Ančeloti: Ikeru jednaka šansa

Trener Real Madrida Karlo Ančeloti rekao je da je potpuno otvorena situacija u izboru prvog golmana ekipe, uz demanti dolaska Kejlora Navasa.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Italijanski stručnjak je sa španskim klubom osvojio Ligu šampiona, u kojoj je branio Iker Kasiljas, dok je gol u Primeri čuvao Dijego Lopes.

“Gol nije problem, razumem da je bilo mnogo debata o tome u novinama, ali se ja nisam bavio time, prvog golmana ću odrediti na početku sezone. Ne znam da li ću praviti rotacije, treba da razmislim o tome“, ostao je tajanstven Ančeloti.

O sudbini Ikera Kasiljasa se mnogo govorilo proteklih dana, čak su stigle najave da bi mogao u Arsenal, međutim kako stvari stoje Ančeloti ga se neće tako lako odreći.

Ove sezone Kasiljas počinje kada i svi i sada konačno mogu da donesem odluku ko je naš prvi golman. Kejlor Navas nije tu, imamo trojicu čuvara mreže na raspolaganju, Kasiljasa, Dijega Lopesa i Hesusa Fernandesa... Videćemo, i dalje smo u pripremnom periodu“, dodao je Ančeloti.

Mundijal u Brazilu Real je iskoristio da pronađe prava pojačanja u liku Tonija Krosa i Hamesa Rodrigesa.

Klub je uradio odličan posao, potpisao je dva veoma važna igrača koji će uticati na kvalitet ekipe. Hames Rodriges i Toni Kros su polivalentni igrači, a desni bek nam ne treba, tu imamo Danija Karvahala i Alvara Arbelou“, istakao je Ančeloti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve